Den utendørs klare Nike helt gratis Terra Vista Silhouette dukker opp i to farger

Når vi kommer bedre mot slutten av året, har Beaverton Sportswear enorme Nike tatt store sprang med sin bærekraftige “trekk til Zero” -kampanjen. Populære silhuetter som Nike Dunk, Air Force 1, samt til og med Air Jordan 1 har alle fått jordvennlige makeovers, mens de fremdeles bevarer silhuettens opprinnelse. Det siste tilskuddet til denne line-up er Nike helt gratis Terra Vista Silhouette, en ny del av etikettens Nike helt gratis serie.

Disse Nike Path -løperne debuterer i to farger: Nike helt gratis Terra Vista “Black Canvas” samt “Brown Kelp/Pink Glaze”, som begge ser resirkulerte materialer med holdbarhet, som Nike Grind -gummi som utvikler hælbenken.

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer

Toppkvalitets lerretsmaterialer håndterer forfoten underlegg mens resten velger å puste sammen passer sammen verktøy. De overleggende aksentene er fikset med flyleather -materiale for økt forsterkning, så vel som hælene med en passende trekkfane. Nike Swooshes er fremdeles til stede på lateral så vel som mediale sidevegger for en berøring av topp kvalitet, i tillegg til en ny tilpasset versjon av det helt gratis mellomsålssystemet ligger under en trekkklart yttersåle.

Hva tror du om Nike helt gratis Terra Vista? Forsikre deg om at du treffer varslingsklokken over for å bli i forståelsen av de siste Nike -utgivelsene. I lignende nyheter viser Nike Air Max 90 “Terrascape” frem store off-hvite vibber.

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post