Adidas Yeezy Forbedre 350 V2 Black Lekkerte bilder

Yeezy Mania er nå i full effekt med enda flere stiler bekreftet for 2019, som nå inkluderer Yeezy forbedrer 350 V2 svart. Tidligere Triple Black Color-måter har vært en fast elsket for fans av V2-modellen, med denne neste iterasjon som er behøvd til å ha for samlere.

Det er ikke den eneste fargen å få ekstatisk om, men som bare i går en utgivelsesdato lekket for Yeezy forbedrer 700 analog.

Enda en annen batch av yeezy 350-tallet kommer til å komme fra en glød-i-mørk pakke til den smarte yeezy forbedrer 350 V2 ‘svart’. Hvis du er hyped om sistnevnte, vil du sjekke ut Instagrams beste skudd!

Med så få bilder av Yeezy 350 V2 ‘Black’, er det vanskelig å virkelig få en følelse for denne kommende stilen. Vil det være lik den stadig populære “pirat svart” eller gjør denne fargen i en egen liga?!

På samme måte som den forrige “statiske” og “sanne skjemaet”, har denne 350 en gjennomsiktig stripe over sidevegget. The Chunky Priimeknit velger også en mønstret utskrift, selv om det er vanskelig å legge merke til de fulle svarte overdelene.

Hvis du husker Yeezy Forbedre 350 V2 ‘Bred’, vil du være rask til å legge merke til en likhet med denne kommende designen. På samme måte som det paret, har en rød colourway til sømmen langs hælen. Dette er det eneste tilsetningen av farge til en ellers monokromatisk sko.

Mange av disse bildene må selvfølgelig bli møtt med litt skepsis. Som det vanligvis er tilfelle med Instagram, er det vanskelig å vite hva som er ekte og hva som ikke er.

Når det er sagt, er det godt å få en ide om hvordan disse kan se ut. Med så mye sprøytenarkoman for trippel svart fottøy, kan disse vel være en av de bestselgende Yeezys hele tiden.

Det er for tiden ingen bekreftet dato for Yeezy Forbedre 350 V2 ‘Black’. Hold deg oppdatert på mange flere oppdateringer og i mellomtiden, gjør deg klar for at Yeezy forbedrer 700 analog. Det er den neste Colourway å lansere ved hjelp av Adidas UK lørdag 27. april.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post