Hvordan politibetjent Trophy Space X Air Jordan 1 “Chicago”

Dette er det. Etter måneder så vel som måneder med ingenting lekker imidlertid så vel som teasere, er det etterlengtede pokalen rom x air jordan 1 “Chicago” til slutt her. Angre av mange sneakerheads som en av de aller beste AJ1-ene som noen gang er utgitt, er den laget i samarbeid med Michael Jordans sønn Marcus, samt tar motivasjon fra den tilsynelatende “frysingen” som ble satt på MJ under NBA All-Star-spillene i 1985. Hvis du vil politibetjent disse når de avtar i morgen 10. februar, så er det slik.

Det er klart en hyllest til den legendariske “Chicago” som på egenhånd endret spillet tilbake på 80 -tallet, Trophy Rooms håndtak Air Jordan 1 er i samsvar med nøyaktig den samme ikoniske fargeplanen med et noe forvitret utseende for en vintage stemning. Arbeidet med en hvit skinnbase, sterke røde paneler gjør metoden sin i hele skoen der du også vil oppdage svarte aksenter også. White Stitching tilbyr en ekstra pop av kontrast, mens blå snøringer som er dekorert med “rykter har det” i en serif fontstil som nikker til den tvilsomme hendelsen.

Nedenfor nedenfor vil du også oppdage en off-white Nike Air mellomsåle for en vintage-estetikk. Dette er deretter foret med en halvtransparent gummi yttersåle som harkens tilbake til kollapsens inspirasjon, i tillegg til å avrunde alt av er en spesialutgaveboks som er dyppet i en dyp blå fargetone med stjerner pepret gjennom.

Hvis du vil ha pokalområdet x Nike Air Jordan 1 “Chicago” i livet ditt, krever du å lytte opp. Begrenset til bare 12 000 par over hele verden, den eneste metoden for politibetjenten er å gå inn i den offisielle tombola via troféromsnettstedet mellom 10:00 så vel som 11:30 EST, så det er 15:00 så vel som 16:30 hvis du Rett her i Storbritannia. Vinnere blir utsatt noen timer senere klokka 22:23, så sørg for at du fortsetter å inspisere disse e -postene! La oss forstå om du vil gå for disse, så vel som mens du er her, her er nøyaktig hvordan politibetjent Air Jordan 1 Hei ’85 “Neutral Grey”!

Bilde via troférom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post