Utgivelsesminnelse: Ikke gå glipp av Air Jordan 1 High OG “Prototype”!

Air Jordan 1 High OG “Prototype” må være en av de mest interessante AJ1 -ene for å avta denne sesongen, så vel som vi vil beskrive hvorfor om litt. Ferst først avslørt tilbake i juni som en del av Jordan Brand’s Autumn 2021 Vintage Collection, er den nå forberedt på å avta i morgen 30. september på Nike UK!

Noen sneakerheads er laget av et stort utvalg av premiummaterialer, og har forklart at denne Air Jordan 1 har en kombinasjon som ligner på den nylige områdets syltetøy: en ny tradisjonfilm, så godt vi kan se den. Med blå toner som omgir ankelen så vel som svart så vel som grå farger som pryder hælen, fungerer alt på toppen av en skarp hvit base. En swoosh skyter over lateral så vel som mediale sidepaneler med kontraststing for en sartorial effekt.

Int’l frakt

Se mer

Int’l frakt

Se mer

Vi har ikke en gang kommet til den interessante delen av denne Nike -skoen ennå. Hvis du ser nøye rundt ankelen, ser du en serie subtile innrykk som forteller deg hvor du skal knipse. Dette indikerer at denne AJ1 er laget for å bli transformert fra en høy til en lav. Det er absolutt en god idé, men det er ingen metode for å koble ankelen tilbake, så modifiseringen vil være irreversibel.

30. september er dagen for å markere hvis du vil ha Nike Air Jordan 1 High OG “Prototype” i samlingen din! Sørg for å holde den låst på den eneste leverandøren for din fineste mulighet for å politisere, så vel som i Associated News, slipper Air Jordan 1 Vintage High OG “Dark Marina Blue” neste år!

Int’l frakt

Se mer

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post