Ditt aller første blikk på Air Jordan 1 High Zoom “Racer Blue”

Sneaker Insider @Hanzuying har behandlet fans til et aller første blikk på den nye Air Jordan 1 High Zoom “Racer Blue”, så vel som vi kan Kontroller at det er en av merkets fineste farger ennå. En av Jumpmans mest populære silhuetter, AJ1 ble aller første laget for fyren selv metoden tilbake i 1984. En fan som er elsket siden, hver så vel som hver farge har en spesiell beliggenhet i hjertene til moteinnsidere over hele verden.

Bilde ved hjelp av hanzuying
Den kommende fargen kan skilte med hvite skinnpaneler, balanserer av pastellgrått patentskinn. Pops av “Racer Blue” kan oppdages i slimhinnen så vel som på slitebanen, mens nye stilaspekter som det gjennomsiktige ankelpanelet samt et dryss med lys rosa nær tåen løfter denne sneakeren til high-end status.

Bilde ved hjelp av hanzuying
Denne fargen er en viktig for fans av silhuetten, og vil være en umiddelbar høyt elsket i samlingen din. Mye mer pared-back enn den essensielle svart/røde fargen, men gjør mye mer av en effekt som den ettertraktelige trippelhvite designen, “Racer Blue” er her for å endre spillet.

På grunn av nedgang en gang i januar 2020, vil Air Jordan 1 High Zoom “Racer Blue” sette deg tilbake rundt £ 130 i tillegg til at du kan politibetjent i Nike -nettbutikken. Hold den låst i den eneste leverandøren for å være den aller første til å forstå om alle nåværende Air Jordan -utgivelser, så vel som på nytt!

Bilde ved hjelp av hanzuying

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post