Hvordan politibetjent Yeezy Boost 350 V2 “Black” denne Black Friday

Hvis du gikk glipp av den foreløpige reduksjonen av Yeezy Boost 350 V2 “Black” tilbake i juni, er det ikke noe krav å bekymre seg siden den 3-stripe Brand bringer dem tilbake med et smell denne Black Friday.

Kommer med en mørklagt Primeknit-øvre i tillegg til å sitte på toppen av Adidas ‘patenterte boost mellomsåle, er denne sneakeren raskt den mest etterspurte ‘SPLY-350’ i nyere minne. Hvis du vil ta et par av disse ettertraktede sparkene, krever du å kjempe mot 1000 av andre sneakerheads som prøver å politisere.

Så vi har en satt opp en enkel trinn-for-trinn-guide til nøyaktig hvordan politibetjent Yeezy Boost 350 V2 “Black” (betal spesifikk rente til Footlocker-glide for et tips som ikke mange forstår om).

Yeezy Boost 350 V2 “Black”

Når du kjemper mot alle andre, krever du å forstå vitalene i denne sneakeren. Der det faller, når det faller, så vel som nøyaktig hvor mye det kommer til å koste. For en avgjørende aksjeguide for Yeezy Boost 350 V2 “Triple Black”, treffe lenken i tillegg til å slå på varsler til @Thesolerestocks for Get Alerts for når de går live.

Yeezy Boost 350 V2 “Black”

Foot Locker er innstilt på å ha mye lager av denne utrolige sneakeren. Når du introduserer på internett klokka 07.00 GMT, må du sørge for at du er oppe klokka 6:50 med en kopp kaffe forberedt på å få deg med denne anstrengende prosessen. Ikke bekymre deg for at vi alle går sammen med det. Lykke til med å copping Adidas Yeezy Boost 350 V2 “Black”.

Yeezy Boost 350 V2 “Black”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post