Nikes Zoomx Vaporfly blir undersøkt etter at den bryter for mange poster

da Nike introduserte Zoomx Vaporfly tilbake i april, ble den ledsaget av tagline: “En racingsko som bryter poster.” Selv om dette kan høres ut som det normale markedsføringsspielet du kan forvente, viser det seg at skoen bokstavelig talt brøt poster. I følge International Association of Athletics Federations er det faktisk for mange, og vekker en viss tvist i det løpende samfunnet.

Denne måneden ble Eliud Kipchoge det første mennesket som løp et helt maraton på under to timer. Bare en dag senere satte Brigid Kosgei også en ny rekord for den raskeste kvinnemaratontiden som noen gang er spilt inn. Begge eliteidrettsutøverne hadde på seg Zoomx Vaporfly, noe som resulterte i massevis av beskyldninger om ‘teknologisk doping’ som nå blir undersøkt av IAAF.

I en fersk uttalelse utstedt av IAAF til The Times, uttalte de: “Nyere fremskritt innen teknologi indikerer at begrepet” bistand “til idrettsutøvere … har vært gjenstand for mye tvist i friidrettsverdenen,” heter det i uttalelsen. “IAAF har godt etablert en arbeidsgruppe for å vurdere problemene.”

På dette tidspunktet er det ennå ikke gjort en konklusjon om å forby Nike Zoomx Vaporfly fra fremtidige løpshendelser, men noe som er 100% sikkert er at det er noe spesielt med denne skoen. For de nåværende og største nyhetene i joggeskoens verden, sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post