Paradigm X Adidas Originals Gazelle bruker opp bærekraftig stil

som alltid er opptatt av å samarbeide med nye merker og danne spennende partnerskap, har Adidas Originals nettopp gått sammen med NYC-baserte publiseringsselskap Paradigm for å lansere en ny inntrykk av Classic Gazelle Silhouette . Faktisk tar disse skateboard-varianten av den berømte Terrace Silhouette, disse joggeskoene på en tonet svart og lilla farge som er optimal for bygatene gjennom de kaldere månedene av året.

Joggeskoene er laget av premium og langvarig skinn for å sikre at disse kan stå opp mot den høye påvirkningen av skateboarding, og viser klassisk design med tre stripe-merkevarebygging til stede på både sideveis og mediale sider. Aksenter er til stede i lilla, inkludert gazelle -merkevarebygging på sidene og paradigmens signaturlogo på hælene. Både tungene og innleggssålene er dobbeltmerket, noe som gir disse en alvorlig spesiell utgave-følelse.

Bilde ved hjelp av Adidasparadigm x Adidas Gazelle

Int’l frakt

Se mer

Bilde ved hjelp av Adidasparadigm x Adidas Gazelle

Int’l frakt

Se mer

Alt dette sitter på toppen av en mørklagt mellomsåle og yttersåle, som selvfølgelig skjuler rikelig med demping for å sikre at du vil gli inn i disse gangene etter gang. I tillegg til joggeskoene, er de to merkene også innstilt på å gi ut en tilhørende klærkolleksjon som består av en full treningsdrakt, en fotballdrakt og til og med en matchende totalpose.

Hvis du søker å få tak i noe fra den kommende samlingen, kan du forvente å se den lanseres 17. desember ved hjelp av Adidas Originals og andre utvalgte forhandlere. Sørg for å holde den innelåst i ideelt her hos den eneste leverandøren for alle de nåværende nyhetene og oppdateringene, og mens du er her, kan du sjekke ut de beste gavene til sneakerheads denne julen!

Bilde ved hjelp av Adidasparadigm x Adidas Gazelle

Int’l frakt

Se mer

Bilde ved hjelp av Adidasparadigm x Adidas Gazelle

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post