Soleifly avdekker offisielt Air Jordan 1 ‘Miami Art Basel’ samarbeid

fra off-white partnerskap til Travis Scott Collabs, Air Jordan 1 er uten tvil en av de mer populære Jordan-merkevaremodellene. Nå avrunder Solefly året med et livlig fargekonsept inspirert av hjembyen Miami, Florida.

AJ1 er ertet av ingen ringere enn DJ Khaled tidligere denne måneden, og er tilgjengelig i to forskjellige farger, med bare en som slippes under de kommende Art Basel -festlighetene. Begge modellene er utsmykket med Miami-inspirerte design-signaler, med tungetikettene som leser “305”; og “Mia”, og en ny vingelogo som vises på hælen. Begge stilene vil også inneholde en gylden Jumpman hangtag og to ekstra snøremuligheter, slik at du kan bytte ut farger eller til og med veksle fargeblokkeringen.

Air Jordan 1 ‘Miami Art Basel’ med luksuriøse seil overdeler vil bli tilgjengelig 8. desember i svært begrensede mengder, mens den blanke patentskinnutgaven ikke vil være i salg til publikum. La oss få vite hva du synes om samarbeidet i kommentarene nedenfor i relaterte nyheter, Adidas bringer tilbake Ultra Boost ‘Miami Hurricanes’ â € ¦well, nesten.

Hvis du tenker på å plukke noen helt nye Nike Heat, må du huske å sjekke ut det siste her!

Bilder via sneakernews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post