Nike tar rettslige skritt mot Warren Lotas over “SB Dunk Low Rip-Offs”

bare uker etter samarbeidet med Jeff Staple på en “Pigeon Dunk” -inspirert sko, blir Warren Lotas nå saksøkt av Nike over en serie av “SB Dunk Low Rip-Offs.” Et prosjekt som designeren begynte å jobbe med på begynnelsen av året, han sparket det av med “Heineken” da den stüssy “Cherry”, og nå virker det som om Swoosh har fått nok.

Ifølge rapporter påstår Beaverton-merket at Lotas ‘joggesko “forvirrer lignende” til sin egen dunk lave line-up og at han “promoterer og selger forfalskninger av ettertraktede Nike-dunker.” Innleveringen til Los Angeles tingrett fortsetter med å oppgi at “Warren Lotas med vilje skapte forvirringen, og han prøver å utnytte den, blant annet ved å bruke Nikes registrerte dunk -ord, ved å bruke Nikes registrerte dunk -handelsdress, Og ved å bruke et merke som er forvirrende likt Nikes berømte swoosh -design for å promotere og selge hans forfalskninger. ”

Nike, som ønsker å beskytte sin åndsverk, har rapportert at de har fått “uopprettelig skade på virksomheten”, og de søker tre ganger skadene som er pådratt, overskudd fra salg, refusjon av søksmål og advokatgebyr. De har også fordømt kunstnerens “sko, klær, digitale filer, emballasje, trykt grafikk, salgsfremmende materiale, visittkort, skilt, etiketter, annonser, flygeblad, sirkulær” også.

I det siste har Lotas kalt sin versjon av Nike SB Dunk Low “Customs” og “Reinterpretations”, men det er tydelig å se at de stort sett bare er en-til-en-kopier av originalen med Triple prislappen på grunn av deres påståtte “premiummaterialer”. La oss få vite hva du synes om denne nyheten, og mens du er her, kan du like gjerne ta ditt første blikk på Nike SB Dunk Low “Wheat Mocha”!

Bilde via USAs tingrett

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post