Et Naruto X Adidas -partnerskap er i verkene!

I samsvar med utgivelsen av fjorårets Dragon Sphere Z -kollab i tillegg til lekkasjer fra en Pokémon -samling, har Adidas nå øynene opp for en mer fremtredende japansk franchise, så vel som vi er over hyped!

Naruto gjorde sin debut tilbake i 1997, og er den tredje mest solgte mangaserien i historien, og snurret av i en rekke videospill samt en anime som sendte godt over 700 episoder over et helt tiår. Selv om det offisielt ble avsluttet for to år siden, er det fortsatt like fremtredende som alltid, så dette partnerskapet må ikke komme som noen overraskelse!

Bilder med tillatelse fra Sneaker Insider @Solebyjc viser lekkasjene en mystisk tre striper sko som er påvirket av Sakura Haruno – en av de primære hovedpersonene i serien. Malt i en tematisk rosa så vel som rød fargekombinasjon som hyller det berømte håret hennes så vel som antrekk, ser skoen ut til å være laget av en neopren så vel som passer sammen kombinasjon, med gjennomsiktig skissering som treffer tåboksen.

Andre detaljer inkluderer Kanji på blonderideene som representerer de forskjellige landsbyene i mangaen, i tillegg til hennes Team 7 Association som er skrevet ut på en lateral lapp. For å avrunde alt av, pryder et bilde av Sakura innleggssålen og fullfører utseendet.

På dette tidspunktet er det ganske mye annet forstått om Naruto X Adidas -samarbeidet, så husk å holde det låst på den eneste leverandøren for mye mer nyheter når det utvikler seg! Hvilke andre karakterer vil du se i denne samlingen? La oss forstå hva du synes, så vel som mens du er her, ta en titt på hele Adidas Sneaker -serien!

Bilder ved hjelp av Solebyjc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post