Oski X Nike SB -kolleksjon satt til å slippe raskere enn du tror

en av de mest etterlengtede utgivelsene i måneden, Oski X Nike SB -kolleksjonen – bestående av en SB Dunk High, SB Blazer og Clothing Of Clothing – er garantert garantert å være et must i skøykene til skatere over hele verden.

Fottøyet i denne samlingen er stjernen i showet. SB Dunk High er lekent utsmykket med Rozenbergs signaturhai -motiv i form av Nikes Swoosh. Treff med “Oski” på tungen, satt rett under signaturen Nike SB -logoen, stilen er ferdig med perforeringer til tåen for pusteevne. Blazeren er mye mye mer parert. I jordnære toner tilfører ledningen tekstur mens semsket skinn swoosh kontrasterer perfekt. En klassisk skaterdesign, den flate sålen er fleksibel og slitebanen har suverent grep på og utenfor brettet.

Bilde gjennom Nike
Da han snakket om hvorfor han valgte haier, sa Rozenberg: “De er kongene i miljøet i mine øyne”. Og vi kan ikke tenke på noe annet dyr for å representere dette samarbeidet, fordi vi spår en bestselger.

Oski X Nike SB Blazer og klær kommer til å falle den 14. desember, og dunk slippes den påfølgende uken 21. desember. Utvalget vil bare være tilgjengelig på utvalgte skatebutikker, så hold det låst i den eneste leverandøren for å være den første til å vite når du kan kopiere disse i Storbritannia.

Bilde gjennom Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post