Den etterlengtede Dior X Sacai FW21-kapselen er til slutt her

etter å ha kunngjort deres samarbeidsinnsats tilbake i juni, Dior X Sacai har til slutt levert på sin garanti samt opprettet Fall/Winter 2021-kolleksjonen. Denne ekspansive samlingen er beskrevet som en “kreativ samtale mellom to designere, to arv samt to kulturer”, og har en rekke høykvalitets høye moteklær med underskrifter fra begge hus.

Den fulle samlingen kombinerer uanstrengt Diors skreddersydde historie med Sacais ferske så vel som moderne tak på moderne sportsklær. Selve sorten består av et samlet sett på 57 stykker, alt fra elegante så vel som skreddersydde stukker all metoden til robuste så vel som robust fottøy.

Bilde gjennom Dior
Over hele området ser vi nøytrale fargetoner brukt unisont for å gi et hyggelig utseende. Shades of White, Off-White, Black så vel som Navy blir oppdaget over hele samlingen, så vel som er supplert med subtile pops av både oliven og oransje.

Mens samlingen overveiende er plaggbasert, har Dior X Sacai utvidet sorten til å fungere en rekke tilbehør, inkludert Sacais signatur perlearmbånd samt halskjeder, slanke så vel som stilige reiseposer samt satchels samt snøstøvler i vintersesongen.

Bilde gjennom Dior
Den fulle samlingen tilbys nå på Diors hjemmeside. I andre nyheter slipper Carhartt WIP en neo-noir-stilkampanje for FW21.

Bilde gjennom Dior

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post