Disse 8 Insta-skuddene av Yeezy 350 Static vil få deg hyped

Kanye Wests 2018 Yeezy-line-up har vært intet mindre enn imponerende. Det hele startet med avdukingen av en helt ny silhuett tilbake i januar – Yeezy 500. Som den øverste tykke silhuetten, er det neppe uventet at hver av de fire fargene i sortimentet var raske til å selge.

Både Yeezy 350 og 700 gledet seg over lignende suksess hva med de viktigste restocks av hyped design så vel som noen nykommere. Mens du skulle tro at årets kaos endelig hadde kommet til en slutt med dagens globale gjenoppretting av Yeezy 350 ‘Semi Frozen Yellow’, er det enda mye mer varme å bli begeistret for. Det er riktig, Yeezy -økningen 350 ‘Static’ lanseres før året er ute!

Her ser vi på noen av de beste Insta -skuddene som garantert blir hyped!

Et av de første skuddene på fots på overflaten ble raskt møtt med spenning fra fans av rekkevidden. Tross alt er dette den første ‘SPLY-350’ som viser en gjennomsiktig stripe!

Hvis du trodde fargen var enestående som den er, vent til du ser endringen om natten. Disse kommer til live takket være 3M detaljering som har funksjoner fra hæl til tå. Det kan være den mest tiltalende Yeezy ennå, med unntak av den ‘semi -frosne gule’, selvfølgelig.

Vi anbefaler absolutt ikke å gå sokkeløse med disse! I stedet vil du rocke de mange hypede par sokker, jo mye mer fargerike, jo bedre!

Ryktene antyder en ultra -begrenset størrelse for Yeezy -økningen 350 V2 ‘statisk’. Når det er sagt, lanseres disse over flere britiske aksjer og ikke bare Adidas. Til tross for hva lekkasjekontoer sier, er disse kanskje ikke så utfordrende å politisere som du forventer!

Bortsett fra den gjennomsiktige stripen, har statistikken et helt nytt mønster for Primeknit -øvre. Dette komplimenteres av en spøkelsesaktig mellomsåle under føttene.

Hvis du ikke er overbevist med 350, er det alltid Yeezy 700 -statikken som lanseres flere dager etter. Ikke mye er kjent om aksjetall for det tykke alternativet, men akkurat som 350 har disse en 3m laget øvre.

Yeezy øker 350 v2 ‘statiske’ lanserer 27. desember over britiske aksjer. Hold den låst til den eneste leverandør -appen for mye mer breaking -oppdateringer på oppkjøringen for å lansere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post