Adidas Ultra Boost får en luxe makeover med ‘semsket skinn og lær’

I februar 2015 introduserte Adidas Ultra Boost Silhouette. Antas av mange sneakerheads som en av de mest ikoniske joggeskoene gjennom tidene, så vel som av mange idrettsutøvere som den aller beste løpesko noensinne har laget, har de tre stripene nå avslørt en helt ny pakke som er like premium som den blir!

Kalt ‘semsket skinn & Lær ‘, dette splitter nye Ultra -boostet er malt i en tonegrå samt svart fargepalett. Den tidligere nevnte materialkjolen hele skoen, med luxe skinn som pryder det generelt TPU-buret, så vel som smidig semsket skinn som gjør metoden til toebox så vel som hælkopp. Primeknit har på samme måte over hele den øvre, mens en full lengde boost mellomsåle sitter under føttene for ekstra komfort i tillegg til et jevnere skritt.

Det er angivelig ekstra Adidas Ultra Boost ‘semsket skinn & Lærfarger er i verk, så husk å holde den låst på den eneste leverandøren for flere nyheter når den utvikler seg! I tilknyttede nyheter, ta en til fots titt på det kommende ubeseirede X Adidas Ultra Boost 1.0!

Hvis du tror på å copping noen helt nye Adidas Heat, må du huske å inspisere det siste her!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post